Επιλογή Μπύρας

Ionian Epos

Σύμφωνα με τον Όμηρο στο έπος του "Οδύσσεια", ο Αλκίνοος, βασιλιάς των Φαιάκων, φύλασε σε κρατήρες ασημένιους και χρυσούς "κρίθινο οίνο". Με την αναφορά αυτή και με τον σεβασμό που της αρμόζει, στο νησί των Φαιάκων παρασκευάζεται και μας προσφέρεται ο "κρίθινος οίνος". Η "Ionian Epos Winter Barleywine" παρασκευάζεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, ζάχαρης ή άλλων πρόσθετων».Συστατικά: Νερό, Βύνη Κριθαριού, Μέλι, Λυκίσκος, Μαγιά. Οι αλκοολικοί βαθμοί της στα 7,5% ABV.


Παραγωγή: Corfu Beer Ltd

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία