Fresh Chios Beer

Εκτύπωση

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία οδήγησε στην παραγωγή μιας νέας μπύρας στη Χίο. Ακόμη μια Ελληνική Φρέσκια Μπύρα με 4,9% ABV που διατηρείται μόνο σε Ψυγείο! Παρασκευάζεται στον Κάμπο από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο. Ζυμώνεται και ωριμάζει σε περιορισμένης ποσότητας παρτίδες, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων. Εμφιαλώνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας. Κάθε παρτίδα είναι μοναδική.


Παραγωγή: Μίκροζυθοποιία Χίου