Επιλογή Μπύρας

Blue Island

Ενα υψηλής ποιότητας προϊόν που κέρδισε τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές λόγω της ελληνικότητάς της, της διαφορετικής γεύσης της και της μοντέρνας της συσκευασίας σε διάφανη λευκή φιάλη. Η υψηλή της ποιότητα διασφαλίζεται μέσα από την παραγωγική διαδικασία αυστηρών προδιαγραφών. Η υπεροχή της στην ποιότητα και την γεύση της οφείλεται στην παρασκευή της από λίγο ακριβότερα υλικά, από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και από αρωματικό λυκίσκο που προσδίδει στην Blue Island το ασύγκριτο άρωμα της. Η εμφάνιση της είναι απλή και κομψή, εκλεπτυσμένη και μελετημένη, όπως και η μπύρα η ίδια.


Παραγωγή: Ελληνική Ζυθοποιία Αταλαντης

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία