Επιλογή Μπύρας

Berlin Premium Lager

Η πρωτότυπη συνταγή της εξαιρετικής αυτής “ξανθιάς” είναι διαμορφωμένη από κορυφαία ομάδα ζυθοποιών με βάση τις γευστικές απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή και τις μεσογειακές κλιματικές συνθήκες. Φτιάχνεται από υλικά αισθητά υψηλότερου κόστους (όπως η παραδοσιακή βύνη, από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι και οι εκλεκτότερες ποικιλίες λυκίσκου) ενώ το -άριστης ποιότητας- νερό της προέρχεται από αρτεσιανές πηγές του Παρνασσού.

Η παρασκευή της Berlin ακολουθεί πιστά τον Γερμανικό Νόμο Αγνότητας του 1516: την αυθεντική εκείνη διαδικασία που επινοήθηκε και κατοχυρώθηκε, πριν από 500 χρόνια, για την παραγωγή ενός ζύθου που υπερέχει σε γεύση και χαρακτήρα. Όσο για την ζύμωση “Μακράς Περιόδου” (21 ημερών, τουλάχιστον), αυτή είναι μία Tελετουργία που παρακολουθείται διαρκώς από ανθρώπους που εδώ και 30 χρόνια υπηρετούν την τέχνη παραγωγής μπύρας υψηλών προδιαγραφών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η αναμφισβήτητη υπεροχή -σε συνολική ποιότητα- αλλά και ένα χαρακτηριστικό άρωμα που αναδύει μία μοναδική αίσθηση πληρότητας. Η Berlin δημιουργήθηκε το 2010 προκειμένου να αποτελέσει ένα σαφές σημείο αναφοράς για τον εμπειρογνώμονα και λάτρη της μπύρας. Και στην προσπάθεια αυτή, ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι αυτή η υπέροχη Lager παράγεται μέσω μιάς επίπονης διεργασίας η οποία έχει το υψηλότερο κόστος, παγκοσμίως!


Παραγωγή: Ελληνική Ζυθοποιία Αταλαντης

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία