Επιλογή Κρασιού

Γη και Ουρανός

Παραγωγός: Θυμιόπουλος
Κατηγορία: Π.Ο.Π. Νάουσα
Ποικιλία: Ξυνόμαυρο
Αλκοόλ: 14%
Ερυθρός, ξηρός οίνος, με σκούρο κόκκινο χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, κλασικά αρώματα της ποικιλίας, με την ντομάτα και τα φρούτα του δάσους να πρωταγωνιστούν και το ξύλο, τα μπαχαρικά και τη βανίλια στο φόντο. Εκρηκτικό στο στόμα με τρανταχτές τανίνες και οξύτητα, σε μια επίγευση που αργεί πολύ να τελειώσει. Σερβίρεται στους 16°C με σκληρά κίτρινα τυριά.

 

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία