Επιλογή Κρασιού

Παραγωγός: Οινοποιητική Μηλιαράκη
Κατηγορία: Λευκό κρασί
Αλκοόλ: 11%
Οι συντεταγμένες 35ο Bόρεια - 25ο Aνατολικά αποτελούν το γεωγραφικό στίγμα της κυριότερης οινοπαραγωγικής περιοχής της Κρήτης, τα Πεζά.

Παραγωγός: Νικόλας Ρεπάνης
Κατηγορία: ΠΟΠ Νεμέα
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Αλκοόλ: 13,5%
Ωραίο βαθύ κόκκινο χρώμα με τα γνωστά αρώματα της ποικιλίας συμπληρωμένα με πιπεράτες και μπαχαρένιες νότες. Γεμάτη γεύση και πολύ καλή επίγευση που μπορεί να συνοδεύσει αρμονικά πλούσια τυριά.

Παραγωγός: Κτήμα Χατζημιχάλη
Κατηγορία: Τοπικός Κοιλάδας Αταλάντης
Ποικιλία: Refosco, Merlot
Αλκοόλ: 14%
Ένα πολύ νόστιμο κρασί με ωραία αρώματα από κόκκινα φρούτα, κομπόστα δαμάσκηνου, μπαχαρικών και πιπεριών υποστηρίζει γευστικά κίτρινα τυριά.

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία