Μπουρεκάκια Τριφτά με Κασέρι

Εύκολα και γρήγορα μπορούμε να έχουμε ένα νοστιμότατο συνοδευτικό πρωινού ή άλλου γεύματος...


Υλικά

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
  • 1 φαρινάπ
  • 1 αυγό
  • Λίγο αλάτι
  • 250 τυρί κασέρι (ή φέτα) σε κομμάτια

Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά και κάνουμε μία μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί και κατόπιν κόβουμε μικρά μπαλάκια, τα ανοίγουμε με το χέρι σε πιτάκια και τα γεμίζουμε με τυρί και αυγό. Στη συνέχεια τα σκεπάζουμε και τα αλοίφουμε με λάδι, αυγό και νερό. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
 
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.gr

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία