Κουβαράκης, Τυροκομικά-Γαλακτομικά

Εκτύπωση

Η επιχείρηση του Ιωάννη Κουβαράκη ξεκίνησε να ασχολείται με την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων από το 1977 που ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Σητείας. Το 2004 την επιχείρηση αναλαμβάνουν οι τρείς γιοί του Ιωάννη Κουβαράκη Παντελής, Κωνσταντίνος και Γεώργιος και η επωνυμία αλλάζει σε Π.Κουβαράκης και ΣΙΑ Ο.Ε. Η εταιρία επεκτάθηκε και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα. Επίσης πραγματοποιήθηκε σημαντική προώθηση του Ξύγαλου Σητείας σε Π.Ο.Π με ονομασία Ξύγαλο Σητείας.

Το γάλα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των προιόντων είναι απο το Νομό Λασιθίου και κυρίως απο την Ζάκρο. Τα γάλατα ελέγχονται σε καθημερινά βάση με βιοχημικές αναλύσεις που πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά εργαστήρια (Βιοερευνητική Α.Ε, Ανάλυση Α.Ε ), καθώς και απο τον ΕΛΟΓΑΚ.

Επιχείρηση Κουβαράκη, Σητεία, Παπαναστασίου 22 (βλ.χάρτη) και Μύσωνος 55 (βλ.χάρτη), τηλ.:  2843028830, 2843023815, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: http://www.agrotikabook.gr