Αρβανίτης, Τυροκομείο

Εκτύπωση

Τριάντα χρόνια τώρα, η ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πλέον πρωτοπόρες τυροκομικές βιομηχανίες στην Ελλάδα. Συσκευασμένα τυριά, επανακυκλοφορίες παραδοσιακών γεύσεων, νέες συσκευασίες, καινούριες μέθοδοι διανομής, προϊόντα με χαμηλά λιπαρά είναι μερικές μόνο από τις καινοτομίες της εταιρίας που άλλαξαν οριστικά, το τοπίο της ελληνικής τυροκομίας.

Η ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. εδρεύει στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, στη γαλακτοπαραγωγική καρδιά της Ελλάδας. Το υπερσύγχρονο τυροκομείο της στεγάζεται σε χώρο 2.000 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 20 στρεμμάτων. Η ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. διαφυλάττει την παραδοσιακή τέχνη της τυροκομίας με το ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας ISO 22000 και φροντίζει όχι μόνο, να παράγει άριστα προϊόντα, αλλά και να διασφαλίζει την ισορροπία του περιβάλλοντος με τη βιολογική διαχείριση των λυμάτων της.

Η εταιρεία διαθέτει ευρύ εμπορικό δίκτυο αποτελούμενο από πωλητές και αντιπροσώπους σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Μέσω αυτού του δικτύου εξυπηρετείτε τόσο ο τομέας της Λιανικής (retail), όσο και ο τομέας της μαζικής εστίασης (horeca). Σημαντικό κομμάτι στις δραστηριότητες της εταιρείας αποτελούν και οι εξαγωγές, οι οποίες αναπτύσσονται με γρήγορο ρυθμό, με προσανατολισμό κυρίως στα Ευρωπαϊκά κράτη.

 

Πηγή: http://www.arvanitis.gr