Καλομοίρης, Τυροκομικά

Εκτύπωση

Το 1929 ο ιδρυτής της επιχείρησης "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ"  Απόστολος Β. Καλομοίρης ξεκίνησε την παραγωγή γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων. Αν και με περιορισμένα μέσα θέτει ένα στόχο: Να έχει καλό γάλα και να φτιάχνει καλό τυρί και γιαούρτι.

Τα κατάφερε και έτσι έβαλε γερά θεμέλια για την δημιουργία της μεγαλύτερης επιχείρησης στο νομό Ηλείας παραγωγής γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων. Σήμερα ο γιος του, Βασίλειος Καλομοίρης, με τη βοήθεια των παιδιών του Απόστολο & Διονύσιο Καλομοίρη συνεχίζουν το έργο πάνω στα θεμέλια που υπήρχαν. Αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν η ανάγκη δημιουργίας νέων, πιο μεγάλων και πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων. Γι' αυτό δημιούργησαν την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Β.ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. - Α.Β.Ε.Ε. αγοράζοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  έκτασης 40.000 τμ., και εγκαθιστώντας σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας γάλακτος και παρασκευής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Επιχείρηση "Καλομοίρης", Καρκαβίτσα και Καπετάν Γιώργη, Πύργος Ηλείας, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ.: 2610-31980.

 

Πηγή: http://www.kalomiris.com.gr