Επιλογή Παραγωγού

Καλομοίρης, Τυροκομικά

Το 1929 ο ιδρυτής της επιχείρησης "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ"  Απόστολος Β. Καλομοίρης ξεκίνησε την παραγωγή γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων. Αν και με περιορισμένα μέσα θέτει ένα στόχο: Να έχει καλό γάλα και να φτιάχνει καλό τυρί και γιαούρτι.

Τα κατάφερε και έτσι έβαλε γερά θεμέλια για την δημιουργία της μεγαλύτερης επιχείρησης στο νομό Ηλείας παραγωγής γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων. Σήμερα ο γιος του, Βασίλειος Καλομοίρης, με τη βοήθεια των παιδιών του Απόστολο & Διονύσιο Καλομοίρη συνεχίζουν το έργο πάνω στα θεμέλια που υπήρχαν. Αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν η ανάγκη δημιουργίας νέων, πιο μεγάλων και πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων. Γι' αυτό δημιούργησαν την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Β.ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. - Α.Β.Ε.Ε. αγοράζοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  έκτασης 40.000 τμ., και εγκαθιστώντας σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας γάλακτος και παρασκευής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Επιχείρηση "Καλομοίρης", Καρκαβίτσα και Καπετάν Γιώργη, Πύργος Ηλείας, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ.: 2610-31980.

 

Πηγή: http://www.kalomiris.com.gr

Το τυρί...

... είναι ένα προϊόν που η αρχή της προέλευσής του χάνεται σε χιλιετίες προ Χριστού και το οποίο βρισκόταν πάντα στο τραπέζι των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου.

Η Γεύση...

... την οποία προκαλεί το τυρί, κάθε φορά διαφορετικά, γεννιέται σε όλες του τις μορφές μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων και των εποχών, δημιουργώντας έτσι αυτό που λέμε παράδοση.

Η αγάπη...

... μας για το τυρί, κάθε τυρί παρασκευασμένο από γνήσια υλικά με το μεράκι της παράδοσης και την τέχνη των ειδικών, και η επιθυμία μας να συναντηθούν μέσα από τη σελίδα αυτή παραγωγοί, διακινητές των προϊόντων και καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε τυχαίες αγορές, οδήγησαν στη δημιουργία της...

 

Επικοινωνία